Кероб натуральний слабкого обсмаження

    Кероб натуральний слабкого смаження. Це порошок зі стручків ріжкового дерева. Країна-виробник: Іспанія. Кероб є замінником порошку какао та використовується для масового виготовлення шоколаду, цукерок. Не містить кофеїну і теоброміну, які є в шоколаді, тому не викликає алергію та підвищену збудливість. Користь від вживання керобу:- Покращує обмін речовин в організмі.- Виводить шлаки, токсини, знижує рівень шкідливого холестерину.- Приводить у норму кишечник та покращує травлення.- Запобігає утворенню різних пухлин.- Знижує апетит, що робить продукт дуже корисним при схудненні.Якісні показники продукту:- Вологість: 4-5%- Білок: 4-6%- Волокно: 4-6%- Жир: 0,4-0,9%- Усього цукру: 40-45%
Інші вуглеводи:- Лигнин: 18-21%- Целюлоза: 6-7,5%- Геміцелюлоза: 5-6,5%- Пектин: 2-3%- Інші: 2-3%рН: 5-6.
Мінімальне замовлення - 1 мішок 25 кг.

Немає в наявності.