Кероб натуральний середнього обсмаження

Кероб натуральний середнього смаження. Це порошок зі стручків ріжкового дерева. Країна-виробник: Іспанія. Кероб є замінником порошку какао та використовується для масового виготовлення шоколаду, цукерок. Не містить кофеїну і теоброміну, які є в шоколаді, тому не викликає алергію та підвищену збудливість. Ідеально підходить для виготовлення будь-яких кондитерських виробів, у тому числі:- хлібобулочних;- глазурів;- харчування для спортсменів, вагітних, алергіків. Кероб середнього смаження має насичений аромат і смак без гіркоти. Може використовуватися для приготування гарячих і холодних напоїв. Завдяки відсутності кофеїну він не підвищує тиск.Користь від вживання керобу:- Покращує обмін речовин в організмі.- Виводить шлаки, токсини, знижує рівень шкідливого холестерину.- Приводить у норму кишечник та покращує травлення.- Запобігає утворенню різних пухлин.- Знижує апетит, що робить продукт дуже корисним при схудненні.Якісні показники продукту:- Вологість: 2-4%. - Білок: 4-6%. - Волокно: 4-6%. - Жир: 0,4-0,9%. - Ash: 2,3-3,5%. - Всього сахару: 35-40%.- Інші вуглеводи: 45%. - Лігнін: 20-22%. - Целюлоза: 7-8,5%.- Геміцелюлоза: 6-7,5%.- Пектин: 3-4%. - Інші: 3-4%.- рН: 5-6.
Мінімальне замовлення - 1 мішок 25 кг.

Немає в наявності.