Какао порошок алкалізований (10-12% жирності)

  Какао-порошок алкалізований, жирність 10-12%. Це продукт, висушений і подрібнений какао-жмих, який залишається від тертого какао після віджиму какао-масла. Алкалізація відбувається шляхом обробки сировини розчином лугу (щелочь), внаслідок чого посилюється природний смак і аромат какао-порошку. Має світлий колір, добре розчинний у воді. У кондитерській справі використовується для виготовлення всіх видів шоколаду або глазурі.Застосовується в косметології і медичній терапії для омолоджуючих масок. Завдяки наявності більше 300 компонентів воно впливає на шкіру, вирішуючи більшість проблем, у тому числі прибираючи акне.
Фізико-хімічні показники какао-порошку :Жирність 10-12%рH 7,2 - 7,6Вологість max. 5,0
Мікробіологічні характеристики:Кількість мікроорганізмів/гр. max. 3.000Коліформи в 1 г.: відсутніЕ. Коллі: відсутніСальмонели; відсутніДріжджі та плеснява /гр. max. 50
Мінімальне замовлення - мішок 25 кг.

Немає в наявності