Какао порошок алкалізований (20-22% жирності) DeZaan

  Какао-порошок алкалізований, 20-22% DeZaan (Нідерланди). Це продукт, висушений і подрібнений какао-жмих, який залишається від тертого какао після віджиму какао-масла. Алкалізація відбувається шляхом обробки сировини розчином лугу (щелочь), внаслідок чого посилюється природний смак і аромат какао-порошку. Має темно червоний колір, приємний аромат. Країна виробник - Нідерланди. Країна походження какао бобів - Кот-д'Ивуар. Какао-порошок застосовується для виготовлення шоколадних виробів та глазурів, шоколадної олії та морозива, а також для випікання кондитерських виробів та начинок цукерок. Використовується для приготування шоколаду, гарячого шоколаду, напою какао.Користь від вживання какао-порошку:- Сприяє швидкому загоєнню ран, омолодження шкіри.- Покращує кровообіг, нормалізує кров’яний тиск- Уповільнює процеси старіння організму.- Знижує ризики інсультів, діабету, онкології- Сприяє швидкому відновленню м'язів після фізичних навантажень.Жирність 20-22%pH: 5.7 Мінімальне замовлення від 25 кг.

Немає в наявності