Какао масло прямого віджиму
Какао масло прямого віджиму – натуральний природний жир, одержаний при віджимі како-бобів. Є основою для виробництва шоколаду. Являє речовину світло-жовтого кольору. Має тверду і ламку консистенцію при кімнатній температури, характерний запах, швидко і повністю тане в роті, температура плавлення 35-40°С. Окрім харчової промисловості, використовується також в фарміндустрії та косметології.
Користь какао масла:1) Найкращий інгредієнт для виробництва шоколаду.2) Використовується для лікування простудних захворювань, алергії, опіків.3) Сприяє покращенню еластичності шкіри, швидше загоює подряпини і рани. Характеристики:- Вологість, не більш: 0,3 %- Крапка плавленя : 32,0-36,0- Йодне число: 32,0-38,0- Пероксідне число, не більш: 4,0 моль О2/кг.
Виробництво: Малайзія (ТМ Favorich)
Мінімальне замовлення - короб 25 кг.
Немає в наявності