Глютен (клейковина пшенична)

Глютен (клейковина пшенична), є групою білків, які виявлені в запасах ячменю, жита, пшениці, вівса. Застосовується глютен в процесі виробництва хлібобулочних виробів. Він сприяє тому, що тісто стає більш м'яким та еластичним. Пшенична клейковина виробляється з муки за допомогою вологої екстракції шляхом вимивання водою крохмалю, після чого залишається клейковина у вигляді пружної клейкої маси.
Де застосовується:- Для хлібобулочних виробів;- Для пельменів, вареників;- Для макаронних виробів;- Для м'ясопродуктів;- Для сухих готових сніданків;- Для кондитерських виробів.
Основні параметри:* Вологість ≤ 8%* Вміст білка ≥ 75%
Виробник: BENEO (Бельгія)Мінімальне замовлення - мішок 25 кг
Ціна - 132,00 грн з ПДВ за 1 кг.Мішок (25 кг) - 3300,00 грнПри замовленні від 500 кг - 129,00 грн/кг з ПДВ.При замовленні від 1 000 кг - 126,00 грн/кг з ПДВ.